Hitta din barnbutik
Fritextsök
BarnNets nyhetsbrev
Få nyheter, tips och tävlingar från oss med epost. Läs mer
Barnnet logga
BarnNet 5 år

BarnNet bjuder branschen på 5-årskalas!

Av  Susan FalckPublicerat 2012-09-14
BarnNet bjuder branschen på 5-årskalas!

I dagarna tre firar vi vårt 5-årsjubileum med tårta, tävlingar och kalaspåsar till alla butiker och företag. Besök oss på fackmässan Barn & Baby i Kista 17-19 oktober.I år fyller BarnNet.se 5 år. Det firar vi bland annat genom att bjuda in alla Sveriges barnbutiker, webbutiker, leverantörer och branschfolk till ett hejdundrande tårtkalas. Vi firar i dagarna tre på Barn & Baby-mässan i Kista 17-19 oktober.

I vår monter på mässan bjuder vi på kaffe och tårta, det blir tävlingar och vi kan även utlova en fullmatad kalaspåse till alla som besöker oss.

Möt hela BarnNet-gänget
Passa på att träffa både redaktion och säljteam på BarnNet. Kom till oss och berätta mer om ditt företag och visa oss era nya produkter.

Vi kan också berätta mer om BarnNet.se och hur vi kan hjälpa ditt företag att synas mer hos oss och locka ännu mer trafik till er.

Kort om mässan
Barn & Baby är branschorganisationens årliga inköpsmässa. Mässan är öppen för alla som arbetar inom barnbranschen, butiker, leverantörer och fackfolk. För mer information om mässan besök: www.barnochbaby.se

Har du inte fått någon inbjudan till mässan? Kontakta oss, så kommer det direkt!

Observera att mässan inte är öppen för allmänheten, utan endast för branschen.


Senaste nytt på BarnNet
Senaste nyheterna