Hitta din barnbutik
Fritextsök
BarnNets nyhetsbrev
Få nyheter, tips och tävlingar från oss med epost. Läs mer
Barnnet logga
Nyhet

Idus förlag arrangerar tävlingen Barn välkomnar barn

Av  Jan SandbladhPublicerat 2016-01-25
Idus förlag arrangerar tävlingen Barn välkomnar barn

Tävlingen "Barn välkomnar barn" anordnas i syfte att välkomna nyanlända barn till Sverige.Nu lanserar Idus förlag en tävling för alla barn i syfte att välkomna nyanlända barn till Sverige!

Idus förlag vill verka för integration, öppenhet och gemenskap genom att lyfta fram barnens tankar och låta dem välkomna alla de tusentals barn som kommer till Sverige. Därför utlyser de en tävling på temat ”Barn välkomnar barn”.

Här får barnen själva komma till tals och välkomna barn genom sina egna texter och bilder. Syftet är att få oss alla att lyssna på våra barn som oftast har mycket klokt att förmedla. Målet är att sedan samla de vinnande bidragen i en bok.

Tävlingen riktar sig framförallt till barn från cirka 6 till 15 år. Även yngre barn är välkomna att delta men då kanske tillsammans i till exempel en förskolegrupp. De vinnande bidragen får fem exemplar av boken. Om en klass lämnar ett vinnande bidrag tillsammans får klassen fem exemplar. Sammanlagt kommer cirka 20 bidrag att väljas ut. Boken kommer sedan att finnas till försäljning.

Tävlingen pågår från mitten av januari till 1 mars. Mer information finns på Idus förlags hemsida.

Senaste nytt på BarnNet
Senaste nyheterna
smallroom <200*260 20161202>
Pop <200*260 20161124>
Babyland general <200*260 20170818>