KöpguiderSponsrat

15 personliga och moderna doppresenter och dopsmycken

Dopsmycke by Hovland
Är du bjuden på dop eller namngivning? Grattis! Här ska du få tips på 15 fina doppresenter – klassiska, moderna, stilrena och kaxiga. Hos ByHovland hittar du barnsmycken och dopsmycken, som du kan anpassa efter dig och den som ska få presenten. Det ger extra personliga droppresenter och dopsmycken! Du hittar andra tips på doppresenter här.

5 tips för mer personliga doppresenter

1. Gravyr. När du ska ge bort ett smycke till barn, som doppresent, namngivningspresent, födelsedagspresent eller konfirmationspresent är det alltid trevligt om det är personligt. Gör det till ett namnsmycke, gravera in födelsedatum eller en symbol, eller lägg till en fin berlock.

2. Rätt stil. Du har stora möjligheter att välja form på silverbrickor, halskedjor och också på textens form, när du gör ett namnsmycke hos ByHovland. Välj med omsorg.

3. Växer med barnet. Alla smycket från ByHovland är tankta att kunna bäras under lång tid. När en kedja är för kort, kan den bytas mot en längre och ett litet hänge på ett halsband kan bli en berlock på ett armband.

4. Silver, guld eller läder. Alla smycken är gjorda i 925 Sterling Silver. Detaljer i guld är i 18 karat. Lädersmycken finns i flera olika färger. Välj det du gillar.

5. Din egen design. ByHovland designar även smycken helt efter dina önskemål, besök ByHovland.se för mer information.


Barnhalsband med guldhjärta

Ett halsband med guldhjärta är en klassisk doppresent till små tjejer. Med barnsmycket Heart of gold mini, gör du halsbandet ännu finare och mer personligt med namngravyr.

Det är ett silverhalsband med 18 karats guldhjärta, som kan fås platt eller lätt kupat. Ett namn/ord ingår och du kan välja om du vill ha det handstämplat eller graverat i skrivstil med maskin.

Det här är en uppskattat dopsmycke som kan bäras under många år av små och stora barn.

Pris:700 kr hos ByHovland.se


Manschettknappar – klassisk doppresent

Ibland är kul att ge en klassiskt i doppresent. Då passar manschettknappar för barn utmärkt. Dessa har fått en tuff och kaxig design som passar både barn och vuxna.

Manschettknapparna är handgjorda och all text handstämplas, på detta barnsmycke i silver. På baksidan finns plats för ett ord eller datum.

Manschettknapparna passar både em barnskjorta och vuxenskjorta, visst är det coolt när ett dopsmycke blir ett herrsmycke!

Pris:900 kr hos ByHovland.se


Fjäril i silver

Ett stilrent silverhalsband med handsågad fjäril, är ett fint barnhalsband. Fjärilen går att få handstämplad eller med djupgravyr med text i stilen block eller romantic. Passar som doppresent och födelsedagspresent.

Pris:479 kr hos ByHovland.se


Barnarmband med namnteckning

Ett snyggt barnarmband i form av ett flätat läderband med en rörlig silverkub runt. På kuben finns plats för en namnteckning, och den som vill kan få text på kubens alla fyra sidor. Läderbandet finns i tre olika färger.

Ett fint armband som passar till både pojkar och flickor och är en uppskattad doppresent och födelsedagspresent.

Pris:500 kr hos ByHovland.se


Klassiskt namnsmycke

Ett väldigt fint barnhalsband med en stilren liten bricka med valfri kedja (välj mellan ankarkedja, kulkedja och veneziankedja). Silverhalsbandet, som heter Mini Brick, passar lika bra till pojkar som till flickor. Liksom alla andra namnsmycken från ByHovland, tillverkas det helt efter dina önskemål. På detta silversmycke finns plats för namn, symbol, födelsedatum eller annat du tycker är viktigt.

Ett personligt namnsmycke blir en doppresent som uppskattas och används under lång tid.

Pris:459 kr hos ByHovland.se


Barnhalsband i guld

Ett fint dopsmycke i form av ett barnhalsband i 18 karat guld. Smycket heter Petit dot gold, och är en miniprick på en ankarkedja. På pricken finns plats för en initial.

Det här är ett smycke som kan följa barnet genom livet, när kedjan är för kort kan den bytas mot en längre och minipricken kan även användas som berlock på armband eller halsband.

Pris:2 890 kr hos ByHovland.se


Finaste träskorna med namn

Ljuvliga barnträskor, med äkta silverbrickor med namngravyr. Silverbrickorna kan graveras med namn, ord eller datum du väljer själv om de ska graveras med en skrivstil eller en rak blockstil.

Träskorna har snabbt blivit en populär doppresent. När träskorna är urvuxna, blir de en fin inredningsdetalj och minne i barnrummet.

Träskorna finns i flera färger och i storlek 18-33 (kan även beställas i vuxenstorlek!)

Pris:450 kr hos ByHovland.se


Lyckoklöver som doppresent

Tänk att få en egen Lyckoklöver! Barnsmycket Lucky me är ett underbart barnhalsband, som är handsågat i form av en lyckoklöver. Det här är ett barnsmycke som kan användas under många år, och kan med hjälp av en längre kedja förvandlas till ett fint damsmycke eller herrsmycke.

Du väljer text på ditt namnsmycke, och om det ska handstämplas eller graveras med maskin.

Pris: 459 kr hos ByHovland.se


Träskor på ditt sätt

De fina träskorna för barn, går att beställa i olika färger och utföranden, så att du kan göra dem till en riktigt personlig present. Alla träskor har en äkta silverbricka som kan graveras med namn, ord eller datum och du väljer själv om de ska graveras med en skrivstil eller en rak blockstil.

Dessa barnträskor har snabbt blivit en populär doppresent. När träskorna är urvuxna, blir de en fin inredningsdetalj och minne i barnrummet.

Träskorna finns i storlek 18-33 (kan även beställas i vuxenstorlek!)

Pris:450 kr hos ByHovland.se


Annorlunda doppresent

En egen, personlig och handgjord mässingsknopp. Det är en fin och annorlunda doppresent/ barngåva. Knoppen kan graveras med ett namn i mitten och en längre text runt kanten. Namnet i mitten kan skrivas med ditt val av stil.

Mässingsknoppen tillverkas helt för hand i ByHovlands ateljé. Mässingen är obehandlad och får med tiden en vacker patina, men går fint att puts upp.

Pris:500 kr hos ByHovland.se


Namnsmycke för barn

Dessa ursöta barnhalsband tillverkas på din beställning, först huggs den lilla pricken i silver ut och sedan huggs hjärtat ut. Därefter förses barnsmycket med din personliga text som handstämplas.

Ett vackert barnsmycke som kan användas under många år framöver, passar lika bra som doppresent coh födelsedagspresent eller varför inte som konfirmationspresent.

Pris: 499 kr hos ByHovland.se


Dopsmycke till en stjärna

Det här fina halsbandet heter My Star Mini och är ett silverhalsband med ett litet hänge i form av en stjärna. På stjärnan får det plats med en initial eller ett kort namn. Passar utmräkt som doppresent eller vid namngivning.

Pris:449 kr hos ByHovland.se


Dopsmycke med initial

Ett fint och enkelt halsband till barn, som passar lika bra som doppresent till pojkar som till flickor.

Barnhalsbandet har ett hänge i form av en kvadrat i silver, med plats för barnets initial. Du väljer själv om bokstaven ska vara i silver eller svärtad. Du kan också själv välja vilken dup av kedja du vill ha till halsbandet. Alla smycken tillverkas för hand i ByHovlands ateljé.

Pris:399 kr hos ByHovland.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.