Nyheter

Barnkläder och sneakers i härliga vårfärger från Geggamoja

Badrock, solbrillor och mockasiner några av nyheterna i vår.

Barnkläder och sneakers i härliga vårfärger från Geggamoja

På Geggamoja ligger man inte på latsidan. Det kommer en hel rad nya produkter till våren, förutom nya färger på tidigare favoritplagg.Barnbadrocken är tillbaka lagom till beach 2012, en mjuk badrock i med dragkedja och luva. Då passar det också bra med ett par solbglasögon, finns i cerise och turkos. Nytt för säsongen är även barnstrumpor från Geggamoja, de finns i storlekar för 0 till 8 år. Även mockasiner är nytt, dessa finns i storlekar för 0-2 år. När det gäller färger tror Geggamoja mycket på den nya multiranden i härliga sommarfärger.
Snygga sneakersFörra vårens nyhet, sneakers, blev en succé enligt Geggamoja och i år finns de i tre nya designer i storlek 25-38. En kul nyhet är att varje par sneakers kommer med två uppsättningar av skosnören, vita eller cerise/turkos för bästa matchning.Även Geggamojas jumpsuite är en storsäljare, och den finns nu i fyra nya varianter.Merparten av Geggamojas barnkläder är gjorda i ekologisk bomull certifierade av GOTS.Se mer av vår- och sommarkollektionen på
Geggamojas hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.