Nyheter

Duo S är Kronans första barnvagn med svängbara framhjul

Nya Duo S är en kombinerad ligg- och sittvagn med fyra stora, luftfyllda hjul. Två fasta bakhjul och två svängbara och låsbara framhjul.

Duo S är Kronans första barnvagn med svängbara framhjul

Barnvagnens liggdel har ett inbyggt ryggstöd och fyrpunksele för lite större bebisar som vill börja sitta upp när de fortfarande använder liggdelen. Sittdelen har steglöst justerbart ryggstöd från sittläge till fullt plant liggläge. Vagnen har ergonomiskt ställbart handtag, varukorg, bärhandtag fram och inbyggt solskydd i suffletten.Kronan är den enda barnvagnstillverkaren som är certifierad med P-märkning från Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. P-märkningen är framtaget av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och barnvagnsbranschen i Sverige och innebär att vagnarna förutom EU-standard uppfyller hårdare krav på kvalitet och säkerhet, även inom tillverkningsprocessen. Duo S finns i färgerna svart, grå, grön, röd, blå och turkos.
Pris: 7 490 krNya barnvagnsmodellen Kronan Duo S premiärvisas på
Underbara barn-mässan på Stockholmsmässan 12-14 oktober. Leverans kommer att ske från 19 november men barnvagnen kan förbokas redan nu på
Kronans webbsida redan nu.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.