Nyheter

En helg full av aktiviteter på Baby & Barn i Göteborg

2-4 mars 2012 är det dags för barnmässan Baby & Barn i Göteborg. Mässan är till för dig planerar att skaffa barn, väntar barn eller redan har barn. Evenemanget handlar om barn upp till 6 år och samlar över 130 utställare, experter att rådfråga, shopping, trender, underhållning och aktiviteter.

En helg full av aktiviteter på Baby & Barn i Göteborg

BarnvagnstestbanaPå Baby & Barn har du möjlighet att provköra några av marknadens mest sålda barnvagnar i en specialdesignad testbana. Banan är uppbyggd för att motsvara olika miljöer du kan stöta på med en barnvagn – banan innehåller bland annat olika partier och underlag som trösklar, trappor, sand och kullersten.
Barnsäkerhet i bilNytt för mässan 2012 är prova-på-aktiviteten Barnsäkerhet i bil. Här kan du som mässbesökare få chansen att med vägledning av värdar från NTF Väst prova att montera olika barnstolar från bland annat Brio, Akta Graco och AxKids på plats i bil. Förutom att själv prova praktiskt kan du också få svar på dina frågor om hur barnen kan sitta säkert i bilen.
Priset Barnens VänBarnens Vän är ett pris instiftat av Baby & Barn på Svenska Mässan i Göteborg. Syftet med priset är att lyfta fram en person som bidrar till barnens bästa i Sverige. Vinnaren får 10.000 kr att investera för barnens bästa i Sverige. Nominerade till priset 2012 är: Morgan ”Mojje” Johansson, Pija Lindenbaum & Patrik Sjöberg.
ScenprogramPå mässans Stora scen är det ett fullt program med mycket för både vuxna och barn. Bamsegympa, minidisco, clowner och musikshower avlöser seminarium om bland annat antibiotikaanvändning, profylax. livspussel och barnsäkerhet.
BarnaktiviteterPå mässan finns det många olika aktiviteter som passar barn. Barnaktiviteterna riktar sig i huvudsak till barn upp till 6 år men kan i många fall även passa större barn. Exempel på aktiviteter är: studsmattor och hoppborg, måla keramikfjäril, sagostund, barnrytmik och prova på olika cirkuskonster. Komplett schema, information om alla aktiviteter och alla utställare samt praktisk information om Baby & Barn-mässan hittar du på
www.babybarn.se.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.