Nyheter

Goggisar – babyskor med dragkedja

Goggisar är en förstärkt sko för de yngsta med dragkedja även under sulan

Goggisar - babyskor med dragkedja

Goggisar är söta barnskor för de yngsta barnen som ska lära sig gå, antingen inne eller ute. Skorna är tillverkade i ”nära nog 100%” naturliga material. Överdelen är i mjukt skinn och sula av mjukt naturgummi, all tillverkning sker i Europa.
Ergonomisk och förstärktDet speciella med den här barnskon är dragkedjan på sidan av skon, som även går in under sulan. Tanken med detta är att det ska bli mindre påfrestningar på foten när du sätter på och tar av dem. För vem har inte trilskats med att ta på de första skorna?Innersulan i skon ska vara ortopediskt utformad för att ge foten stabilitet. Skon har även en förstärkt bakkappa för att förhindra att barnet trampar snett.Goggisarna finns i flera färger och i storlek 16-20.För mer information besök
webbutiken Goggisar.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.