Nyheter

Cura gör tvål och schampo för baby

Ny hudvårdsserie för de yngsta i förpackningar för både hemmabruk och resan

Cura gör tvål och schampo för baby

Cura apoteket lanserar en ny hudvårdsserie för baby och små barn. Med små och smarta reseförpackningarna ska det bli extra lätt att packa med barnets schampo, tvål eller olja när du ska resa bort med familjen över helgen eller lämnar ditt barn hos barnvakten över natten.Reseförpackningarna har dessutom smarta snäppbara lock som kan öppnas med en hand, vilket gör att du får en hand fri att till exempel greppa en tvättlapp eller hålla barnet i badbaljan. Av samma anledning är de stora flaskorna försedda med pump.
Tre olika produkterI den nya hudvårdsserien för barn igår tre produkter. En babyolja som bara innehåller vegetabiliska oljor som du kan använda för mjukgörande bad eller skön babymassage. Schampot är förstås extra skonsamt och anpassat för de allra minsta babyfjun. Den milda babytvålen löddrar ordentligt och fungerar både för att tvätta håret och kroppen. Den torkar inte ut huden och är skön även för vuxna. Alla produkterna i serien är utan parabener, färgämnen och parfym.Produkterna säljs på
Cura apoteket, som finns på Ica-butiker runt om i landet.

Få unika erbjudanden och en massa nyttiga tips!

Vi samarbetar med många leverantörer och kan erbjuda specialdealar bara för våra besökare. (Skickar max 2 gånger per månad.)
close-link