NyheterPressrelease

Skip Hop tog priset på Kind + Jugend 2017

Skip Hop vinner pris för innovation.

Det är för 13:e året i rad som den världsledande baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln utser årets bästa barn- och babyprodukter. Det prestigefyllda priset heter Kind + Jugend 2017 Innovation Award. I juryn, som består av oberoende och internationella experter, tittar man på kriterier såsom innovation, teknologi, funktion och design.

I kategorin ”World of toys” vann Skip Hop Explore & More Krypleksak för sin sensorstyda rörelsefunktion som främjar barnets utveckling i tre steg. För det minsta barnet som ännu inte kan krypa finns det lilla biet som skallrar och är greppvänligt. I det andra steget rör sig molnet i cirkulära rörelser nära barnet och tillåter barnet att aktivt följa efter för att till slut lyckas fånga biet. I det tredje och avslutande steget rör sig molnet i ett slumpmässigt mönster som gör att barnet tillåts att utforska sitt närområde och att krypa längre bort.

Läs mer om utmärkelsen och om mässan på Kind + Jugend

Få unika erbjudanden och en massa nyttiga tips!

Vi samarbetar med många leverantörer och kan erbjuda specialdealar bara för våra besökare. (Skickar max 2 gånger per månad.)
close-link
close-link