Nyheter

Uppdaterad snygging – Bugaboo Cameleon Classic + Collection

Stilren nyans, läderimitation och quiltat foder gör nya vagnen till en tidlös modern klassiker.

Uppdaterad snygging - Bugaboo Cameleon Classic + Collection

Kombinationen av innovativ design, hög prestanda och fashionabla specialutgåvor har gjort Bugaboo Cameleon till en designklassiker bland barnvagnar. 1 mars 2016 lanseras Bugaboo Cameleon Classic + Collection, med detaljer i läderimitation och en ny stilren nyans, nämligen gråmelerat.
Uppdaterad versionKollektionen är en uppdaterad version av Bugaboos populära barnvagn Bugaboo Cameleon. Det är den modell som har blivit Bugaboos mest kända och även den mest kopierade barnvagnen på marknaden, enligt Bugaboo. Nu kommer alltså en ny stilren nyans i gråmelerat att adderas till färgpaletten som sedan tidigare består av marinblått, khaki och sand. Även ett urval av Bugaboos tillbehör kommer att finnas i den nya nyansen.
Handtag med läder-lookDen kanske mest efterfrågade nyheten är bärhandtag och handtag i läderimitation som ger vagnen en klassisk och trendig look. Det benvita quiltade fodret som används till suffletten, madrassen och liggdelslocket är en flirt med Bugaboo Frog, modellen från 2001, och en hyllning till Bugaboos tidlösa design.Bugaboo Cameleon³ Classic + Collection finns tillgänglig i butik från den 1 mars och rekommenderat pris är 11 250 kronor. Du kan bl a köpa den hos
Babyshop.com

Få unika erbjudanden och en massa nyttiga tips!

Vi samarbetar med många leverantörer och kan erbjuda specialdealar bara för våra besökare. (Skickar max 2 gånger per månad.)
close-link
close-link