BarnNet.se har sedan starten 2007 etablerat sig som Sveriges största guide till barnprylar och barnbutiker. Här finns information om alla barnprodukter som säljs i svenska butiker, tillsammans med köpråd, tips och reportage. Vi är även stolta över vårt nyhetsbrev som har över 70 000 prenumeranter!

Vad är BarnNet.se?

BarnNet.se är en oberoende och renodlad produktguide med fokus på prylar för baby, barn och gravida.
BarnNet.se hjälper besökarna att hitta produkterna och även var de kan köpa dem. Målsättningen är att alla svenska företag som verkar inom barnbranschen; butiker, tillverkare och importörer, ska finnas med på BarnNet.se med företagets basinformation. Att finnas med är helt gratis.

Vilka besöker BarnNet.se?

Huvudmålgruppen är blivande föräldrar och småbarnsföräldrar, såväl pappor som mammor. Butiksägare och branschfolk besöker också BarnNet.se flitigt på jakt efter nya produkter eller nya återförsäljare. Antalet besökare är ca 140 000 varje månad, varav 100 000 är unika besökare.

Varför annonsera på BarnNet.se?

BarnNets besökare kommer enbart till BarnNet för att hitta produkter och för att få information om var de kan handla dessa. BarnNets besökare utmärks alltså av att de befinner sig i direkt köpläge. Besökarnas köp- och produktfokus avspeglar sig i en hög benägenhet att klicka på annonser, något som många av BarnNets annonsörer också kan bekräfta.

Hur kan mitt företag synas på BarnNet.se?

Finns du inte med? Mejla oss på [email protected] så lägger vi till ditt företag för en liten avgift! Vill du att ditt företag och dina varumärken ska synas lite extra? Då finns det en rad olika möjligheter. Kontakta oss på [email protected]