Barnnet.se grundades 2007 av Susan Falck och är en webbsida som är fylld med tester, tips och artiklar. Och vi är experter på området. Vi var bla först att kommentera prinsessan Estelles barnvagn – Aftonbladet.

Antalet barnprylar ökar ständigt och det är svårt att få en överblick över vilka prylar som egentligen finns på marknaden. Därför finns BarnNet. Här ska du hitta ALLA barnprodukter som säljs i svenska butiker.

Vi har delat in prylarna i kategorier och sorterat dem efter märke för att det ska bli lätt att få en överblick över utbudet. Här hittar du kontaktinformation till tillverkare/importörer.

Vårt mål är att våra listningar ska vara kompletta, det vill säga att alla märken som säljs i svenska butiker ska finnas med. Därför är alla företag som tillverkar, importerar eller säljer barnprylar med. De företag som vill synas lite extra kan göra det på flera sätt, se vår annonsprislista.

BarnNet lanserades sommaren 2007 och växer fortfarande med mer innehåll och fler tjänster – så besök oss ofta! Har du åsikter om BarnNet eller tips på hur vi kan bli ännu bättre? Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]!

För dig som vill annonsera
Fakta om BarnNet, målgrupp och annonsering

Kontakta oss

Redaktion
E-post: [email protected]
Telefon: 0707-500-290

Adress:
BarnNet / Finesse Media AB
Erik Dahlbergsgatan 4, 41126, Göteborg

Vd & chefredaktör:
Sara Le

Annonsförsäljning:
[email protected]