KöpguiderHögtider

Fira fars dag – här är 20 personliga presenter till pappa

Dotter ger present på fars dag
Du glömmer väl inte att uppvakta far den 12 november (2017)? Här har vi samlat våra bästa tips på personliga och roliga pappapresenter, bland annat tröjor, slipsnålar, skötväskor, halsband, manchettknappar och favoritgodis.

Varsågod pappa!

Widescreen heter det här herrhalsbandet. Det är en snygg bricka i silver med antingen läderrem eller kedja. Ett namn ingår i priset, men det finns plats för fler om du vill.

Pris: från 690 kronor hos by Hovland.


Med familjen om halsen

Basic Elements är ett modernt namnsmycke i äkta silver med färgad gravyr och silverkulkedja.

Pris: 1 195 kronor hos familjesmycken.se


Pappas nycklar

Fin nyckelring med antingen en ringformad bricka eller en rektangulär. Bricka och detaljer är i äkta silver och flätade läderband. Texten PAPPAS är handstämplat.

Pris: 599 kronor hos Amanda Egilson


Bär sköld om halsen

Saga of Sweden har en vacker sköld med plats för upp till fyra namn. Skölden är ca 24 mm stor ochdu kan välja mellan läderband eller kulkedja. Du kan också välja att få ditt smycke matterat (som på bilden) eller blankpolerat.

Pris: 690 kronor hos Saga of Sweden


Pappas favoritgodis

Om pappa, morfar eller farfar bor en bit bort kan Godisboxen vara en bra present på fars dag. Det finns massor av boxar att välja mellan, och speciella fars dags lådor som även innehåller presentkort på t ex bio eller böcker. Du väljer själv omslag på boxen, det kan vara en bild på barnen eller ett fars dags-motiv.

Pris:från 119 kronor på Godisboxen.se


Pappas mugg

En riktigt rockig mugg med texten ”Världens bästa pappa” från Kid’s Concept. Pappa har förmodligen aldrig druckit så gott kaffe som ur den här muggen.

Pris: 29 kronor hos bland annat Barnparadiset.se.


Snyggt armband

Armband i platt kalvskinn som lindas två varv runt handleden, med en eller flera silverkuber. Armbandet avslutas med handgjorda dobbar i silver och har en karbinhake som lås. Med ditt val av text blir det en fin present till en cool pappa.

Pris: 700 kronor hos by Hovland


Tröjor med tryck

Hos Daddystore.se finns massor av tröjor till pappa med text och coola tryck i flera modeller och färger. Du kan även matcha tröjor för pappa och barn eller baby.

Pris: 249 kr för t-shirt hos Daddystore.se.


T-shirt till far

Gladagrodan.se har flera varianter av t-shirts med kul pappatryck.

Pris: 249 kronor hos Gladagrodan.se


Designad nyckelring

Hos Busfia.se kan du skapa egna smycken med exempelvis barnens teckningar. Här är en nyckelring med en handgjord silverberlock. Det finns flera olika former, storlekar och alternativ att välja mellan – det är du själv som designar.

Pris: 2 000 kronor kostar nyckelringen på bilden hos webbutiken Busfia.se


Musik-pappan

Ett plektrumformat silverhalsband för musikälskaren.

Pris: 499 kronor hos M925.


Matcha med pappa

Vill du matcha pappa och barnens tröjor finns många möjligheter hos Daddystore.se som har massor av kul bilder att välja mellan. Till exempel finns de här fina tröjorna med pusseltryck, du kan köpa body eller t-shirt till barnen.

Pris: 249 kr för pappas tröja och 229 kr för body hos Daddystore.se


Kul manschettknappar

Hos Busfia.se kan du skapa egna smycken med exempelvis barnens handavtryck eller teckningar. Här är ett par runda manschettknappar med två olika barnteckningar på.

Pris: 2 200 kronor kostar manschettknapparna på bilden hos webbutiken Busfia.se


Min pappa

T-shirt med pappa-tryck så att ingen tar fel. Det är verkligen han som är pappa och ingen annan.

Pris: 185 kronor på Familjetorget.se


Egen väska

Dags för pappa att vara pappaledig? Då ska han få en egen skötväska som han kan packa precis som han vill. Maori Night från DadGear är som en cykelbudsväska och har massor av smarta fack och finesser. Passar alla barnvagnar, även syskonvagnar. DadGears väskor finns med massor av motiv och i flera modeller.

Pris: 995 kronor på DadGear.se


Sov gott

På den här kudden sover säkert lilla pappa extra gott. Örngott med Pappa-tryck.

Pris: 99 kronor på Familjetorget.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.