Köpguider

15 snyggaste ryggsäckarna för små barn

Dags för dagis igen! Gör er redo med en ny ryggsäck som passar för höstens alla förskoleutflykter och roliga kvällsaktiviteter. Här är 15 ryggsäckar som passar perfekt för barn i förskoleåldern.

Blixtsnabb

Snygg ryggsäck med Blixten McQueen från Bilar 2 som passar för barn i åldern 3-6 år.

Pris: 299 kronor hos Lekmer.se


Alien som sällskap

Travel Buddies ryggsäck Archie Alien, ser verkligen läcker ut. Den är av mjuk plast och har handtag och bärremmar som justeras för att passa både stora och små barn. Gillar du inte alien finns den även i form av nyckelpiga, pingvin och robot.

Pris: 329 kronor hos Jollyroom.se eller Lekmer.se


Söta djur

Skip Hop Zoo Pack är en praktiskt ryggsäck med kul djurdetaljer och smarta funktioner som isolerade fack för dryck och namnlapp. Passar barn från 3 år.

Pris: 279 kronor hos webbutiken BabyFrog


Med rätta rutan

Revolution K Mini BP är en smidig ryggsäck med flera praktiska fack. Passar för barn i förskoleålder. Finns även med blå rutor. Mått: 25x35x10 centimeter.

Pris: 99 kronor på Stadium.se


Plats för nallen

Deuter Schmusebär är en snygg och bekväm barnryggsäck för barn från 3 år. Schmusebär är utrustad med s-formade, mjuka axelremmar och bröstrem. Väskan är utrustad med reflex och namnlapp. Finns i flera olika färger.

Pris: 399 kronor hos Outdoorexperten


Första ryggsäcken

Haglöfs har en ny riktigt liten ryggsäck som med sina 5 liter passar de yngsta barnen. Croker XS är gjord i vattenavvisande, slitstarkt material och klarar tuffa tag i skogen. Finns i flera olika färger.

Pris: 339 kronor hos Addnature.com


Klassiker i nya färger

Fjällrävens klassiska ryggsäck Kånken finns i modellen Mini för barn och rymmer 7 liter. Väskan är bland annat utrustad med sittunderlag och reflex. Finns i många fina färger.

Pris: 499 kronor hos Outnorth.se


Jagad av hajar

Pick&Packs ryggsäckar är härligt barnsliga och finns i små storlekar för att passa de minsta barnen. Denna har tufft hajmönster men det finns en rad roliga motiv att välja mellan. För barn i åldern 3-5 år.

Pris: 249 kronor hos Pintail.se


För småykryp

En härlig ryggsäck för de yngsta från Little Life, finns med flera olika motiv som ko, dinosaurie haj och fjäril. Ryggsäcken har midjerem och i väskan finns även en längre rem som du kan koppa fast i dig om ni befinner er i stökiga miljöer. Passar barn i åldern 1-3 år.

Pris: 289 kronor hos Pickpack.se


För riktiga skogsmullar

Vaudes ryggsäck Puck är till för de små äventyrarna. Den är exempelvis utrustad med förstoringsglas, sittdyna och har smarta fack för drickflaska och småsaker. Den har både bröstrem och höftbälte för bra bärkomfort. Rymmer 10 liter.

Pris: 398 kronor hos Uteungar.se


Utflykt med Pippi

”Det är bättre att ha matsäcken i magsäcken än i ryggsäcken”, säger Pippi. Oavsett vad du vill ha i den är det här en fin barnryggsäck i svart och blått från B&M Desin med Pippi motiv.

Pris: 235 kr hos Gabriellas Leklåda


Med eget namn

Tänk vad coolt med en ryggsäck med ditt namn! Hos Vävnamn.se kan du beställa barnryggsäckar med namnbrodyr. Väskorna finns i flera olika färger och med motiv som bil, muffins, stjärnor och spindel.

Pris: 359 kronor hos Vävnamn.se


Stor och liten

Polarn O. Pyrets barnryggsäck finns i två storlekar. På bilden syns den större, med fack i olika storlekar och reflex runt om. Finns även i rött.

Pris: 349 kr för den stora och 299 kr för den lilla hos Polarn O. Pyret

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.