KöpguiderAmning

Amma med stil – här är 15 fina amningstoppar

Det är praktsikt med amningströjor, inget snack om saken. Men de behöver inte se tråkiga ut! Här är 15 fina amningstoppar, med diskret öppning som du kan känna dig både snygg och bekväm i. Flera av höstens amningstoppar har smart dubbelfunktion och kan även användas som mammatopp under graviditeten. Hitta din favorit bland 15 fina modeller!

Mönstrad fintopp

En stretchig amningstopp i naturmönster från Esprit. Det är en amningstopp med smart lager-på-lager-look och amningsfunktion genom att det finns ett enfärgat, integrerat behåliv. Finns i flera färger.

Pris: 479 kronor hos Esprit.se


Mjuk merinoull

En riktigt snygg amningströja som dessutom håller dig varm. Denna tjocktröja från Boob är gjord i merinoull. Tröjan är enkel med en rak, ribbstickad kant som delar av tröjan på mitten strax under brösten. När du lyfter på kanten kommer du åt att amma. Den undre delen av framstycket hålls upp av en diskret resår.

Pris: 999 kronor


Stickad myströja

Från Love Milk kommer den här härliga stickade amningströjan Tara. Du kan antingen dra ner kragen över axlarna eller samla ihop den runt halsen när det blir lite kyligare. Den är gjord av en mjuk GOTS-certifierad ekologisk bomull.

När du ammar drar du ner den breda kragen för att komma åt öppningen i den dolda panelen på insidan. Antingen lyfter du upp innerpanelen eller drar det djupa ärmhålet på innerpanelen åt sidan.

Pris: 699 kronor hos Love Milk.se


Fin amningsomlott

Amanda heter den här modellen från Boob. Den har smart dubbelfunktion och fungerar både som amningströja och som mammatröja. Den har v-ringning och bred mudd i nederkant av amningsomlotten och fin fjärilsärm. Det finns smala knytband som kan knytas fram eller baktill. Finns i flera färger.

Pris:469 kronor i Boobs webbutik


Härlig höstfärg

Amningstoppen Louise från Love Milk i höstfärgen rostorange (finns även i andra färger). DEt är en topp du kan känna dig välklädd i, både hemma och på fest. Den har en snygg omlottskärning framtill, som döljer amningsöppningen. Amningsöppningen sitter bakom omlottdelarna. För enkelt tyget åt sidan mitt fram för att komma åt öppningen vid ärmhålet innanför. Magen och urringningen är dolda hela tiden.

Pris:499 kronor hos Love Milk.se


Användbar klänning

En fin amningsklänning från Dote med lång användningstid eftersom den även funkar som mammaklänning. Amningsöppningen är helt dold, och finns i sidan. Framstycket på klänningen är nämligen dubbelt, så du viker tyget vid armhålan åt sidan, och där finns två glipor som gör det lätt att komma åt amningsbh:n under.

En stretchig söm med rynk löper under bysten och gör skärningen perfekt för en gravidmage. Empireskärningen samt att det är mycket tyg i kjolen är också väldigt smickrande för ex-gravidmagar. Finns i flera färger.

Pris: 899 kronor hos GlamMom.se


Ekologisk bomull

Amningströja från MaMi, i mjuk ekologisk bomull som även passar bra som mammatröja. Denna modell har lång ärm med bred mudd i ärmslut. Den raka kanten straxt under bysten gör att du kan amma bekvämt. Tröjan är längre i framkant och sitter därför bra både under graviditeten och efteråt. Finns även i svart, vitt och som t-shirt och linne.

Pris: 195 kronor


Dold öppning

Snygga t-shirten Dote finns i ljusgrått och som här mörkgrått. Själva amningsöppningen är helt dold, tack vare ett dubbelt lager tyg på plaggets framsida. När du ammar lyfter du helt enkelt upp det översta lagret, och därunder finns två hål i bysthöjd som gör det enkelt att komma åt amningsbh:n under. En maningströja som ser ut som en helt vanlig tröja!

Funkar även som mammatopp.

Pris: 349 kronor hos GlamMom.se


Bra basplagg

AnnaCecilia har amningstoppar med lång och kort ärm, i svart och i vitt. Ett bra basplagg under amningsperioden.

Pris: 279 kronor


Före och efter

Från danska Valja kommer den här kombinerade amningsklänningen och gravidklänningen som heter Before and After. Den har en diskret amningsöppning och en design som gär att den sitter snyggt både när du är gravid och efteråt. Finns i flera färger.

Pris: 499 kronor hos Hafva.se


Myströja

Härligt mysig huvtröja från Boob som fungerar både som amningströja och som gravidtröja. Modellen heter B-warmer och finns i många olika färger. Det yttre bystpartiet är fodrat med fleece för att du ska hålla dig varm över bysten, medan resten av tröjan är i mjuk trikå (95% certifierad ekologisk bomull och 5% elastan).

Pris:699 kronor i Boobs webbutik


Festfin klänning

Dallas heter den här amningsklänningen från Mamalicious. Det är en långärmad amningsklänning i skön trikå. Omlottöppning fram med dubbelt tyg för diskret och smidig amning. Dekorativa pärlor i ett band under bysten. Det finns fastsydda breda band i sidan att knyta bak.

Pris:459 kronor hos Stellaris.se


Bekväm nattamning

Ett amningsnattlinne kan vara skönt att ha under första tiden när nattamningarna kan bli många. Här ett sött amningsnattlitte från Carriwell. Finns även i grått.

Pris: 329 kronor hos Lilla Mirakel

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.