Nyheter

Amnings-bh med gelbygel från Carriwell

Amnings-bh med bygel som inte täpper till mjölkgångarna.

Amnings-bh med gelbygel från Carriwell

En amnings-bh måste vara bekväm och ge bra stöd. En amnings-bh med hård bygel riskerar att täppa till mjölkgångarna (vilket i sin tur kan bidra till mjölkstockning).

Detta har Carriwell tagit fasta på när man utvecklat sin nya amnings-bh med GelBygel. Modellen heter Seamless GelWire Nursing bra, och fungerar både när du är gravid och när du ammar. Den nya bh:n är helt sömlös för att inte skava och den nya typen av bygel med ”gel” ska ge stöd åt bysten utan att täppa till. GelWire är en felxibel bygel som formar sig efter och stödjer ammande brösts unika former, utan obehaget som en stel bygel kan ge. Seamless GelWire Nursing Bra kan expandera upp till två storlekar/kupstorlekar för att möjliggöra bröstens förändringar mellan amningstillfällena.

Den nya amnings-bhn Seamless GelWire Nursing Bra finns i svart och vitt och kostar cirka 399 kronor. För mer information och återförsäljare besök leverantören Baby Nords webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.