Nyheter

Amningsinlägg och bröstkuddar från Boob

Med mjuka tvättbara amningsinlägg och linfröfyllda kuddar som både kan kyla och värma ska brösten må bättre.

Amningsinlägg och bröstkuddar från Boob

Många upplever både mjölkstockning och andra typer av besvär när de ammar. Nu lanserar Boob som tdigare är kända för sina amningsplagg och amninsbehåar även andra amningsrelaterade tillbehör.
Boob Relief PadsBoob Relief Pads ska ge hjälp när den behövs som allra mest. Värmda kan de motverkar mjölkstockning, eller vara god hjälp om den redan uppstått och kylda kan de indrar ömmande och svullna bröst.Boob Relief Pads är tillverkade i 100% ekologisk bomull med en fyllning av rent linfrö.
Pris: ca 199 kr/tvåpack
Boob Washable PadsBoob Washable Pads är tvättbara amningsinlägg. De har en högabsorberande fyllning och ett läckagetätt ytskikt som andas och ska hjälpa att hålla brösten torra. Materialet närmast huden består av 100 % rent natursilke vilket ska hjälpa till att lindra, svalka och läka känsliga eller såriga bröstvårtor tack vare silkets anti-inflammatoriska egenskaper. Utsidan mot mot behån är hudfärgad för att göra dem mindra synliga.
Pris: ca 169 kr/6-packMer information om både Boob Relief Pads och Boob Washable Pads samt Boobs andra amningsprodukter hittar du på
Boobs webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.