Nyheter

Baby & Barn-mässa i Göteborg 28-30 mars

Shopping, fynd, aktiviteter, utbildning och underhållning för små och stora på Baby & Barn i Göteborg i helgen.

Baby & Barn-mässa i Göteborg 28-30 mars

På fredag öppnas dörrarna till den den nionde upplagan av Baby & Barn på Svenska mässan i Göteborg.Mässan vänder sig till dig som vill bli eller redan är föräldrar, men den välkomnar även far-och morföräldrar och andra. I år har mässan hela tre seminariescener där det varvas föreläsningar, debatter och kultur för alla åldrar. Bland annat är en av scenerna helt dedikerad åt kulturupplevelser för de mindre besökarna, sång, dans och mysiga läsupplevelser i Kultur i Västs satsning på barns läsande.- Vår vision är att vara ett nav där föräldrar kan få svar på många av de frågor som föräldraskapet medför, allt ifrån att provköra barnvagn till att diskutera uppfostringsläror med experter och andra föräldrar. Dessutom är mässan fylld av roliga och praktiska barnprylar, vi jobbar hårt för att bli en plats där nyheter kan lanseras, säger AnnaSara Perslow, kommunikationsansvarig för Baby & Barn.
Tre scenerUnderhållning är också en viktig del på Baby & Barn. I år finns tre scener med olika inriktning.På Ugglescenen, den största, blir det bland annat teater med Alfons, Nassim Show, matlagning med känd kock och modevisning.På Kulturscenen blir det bland annat högläsning och sagostund.På den tredje scenen, Familjelaboratoriet, är programmet mer inriktat på föräldrar som får möjlighet att dyka djupare i olika ämnen inom föräldraskap.
Aktiviteter för stora och småI övrigt är mässgolvet fyllt av aktiviteter och action för små och stora med minidisko, skattjakt, tävlingar med mera. Sist men inte minst blir det shoopping och massor av fyndchanser. Vill du planera din shopping ser du vilka erbjudanden utställarna kommer ha på sajten.För mer information om priser, öppettider och program besök:
Baby & Barn

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.