Nyheter

Baby Jogger bäst i test

Fem joggingvagnar har testats av Vi Föräldrar och Råd & Rön. Vinnaren blev vagnen Baby Jogger Performance.

Baby Jogger bäst i test

Vinnaren Baby Jogger Performance jämte Chariot Cougar 1 som god tvåa – här dock utan jogginghjulen som köpes separat.

Joggingvagnar blir allt mer populära. Tidningarna Vi Föräldrar och Råd & Rön har tillsammans låtit testorganisationen ICRT testa fem olika vagnar. Förutom de sedvanliga mekaniska testmomenten i labbmiljö, har även en testpanel sprungit med vagnarna utomhus.
Baby Jogger topparBäst i test blev
Baby Jogger Performance (ca pris 6 000 kr) med betyget 62 av 100. Den fick högt betyg för löpkomfort, styrning och rullmotstånd. Ett bra köp bedöms också
Chariot Cougar 1 vara (ca pris 7 000 kr) med betyget 60 av 100. Vagnen ska vara stabil, säker och mycket bekväm att springa med.Sämst i test är Croozer Kid 1, där en låsmekanism som inte fästs automatiskt drar ned betyget.Hela testet finns inte tillgängligt på internet när denna text skrivs, utan vi hänvisar istället till nr 8 av Vi Föräldrar.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.