Nyheter

BabyBjörn söker ambassadörer för ny bärsele

BabyBjörn söker föräldrar som kan testa, granska och ge feedback på en ny bärsele som lanseras under 2014. Har din familj barn i ålder 0-3 år? Då har du chansen att bli en av BabyBjörns nya ambassadörer.

BarnNet.se kan stolt säga att vi är först i världen med nyheten att BabyBjörn lanserar en ny bärsele under våren 2014.

BarnNet.se en samarbetspartner till BabyBjörn som hjälper till att hitta lämpliga ambassadörer för den nya bärselen. Det innebär att vi söker dig som vill vara först ut att använda den nya bärselen.

Att vara ambassadör
Som ambassadör blir du först i Sverige med att använda den nya bärselen. Tanken är att du som ambassadör ska du testa, granska och ge feedback på bärselen. För att bli utvald som ambassadör ska du ha barn i åldern 0-3 år.

Låter det intressant?
Om du vill bli ambassadör för BabyBjörns nya bärsele, så skicka oss ett mejl och berätta kort om dig och din familj och motivera varför du tror att ni passar som ambassadörer. Men skynda dig, senast den 8 januari 2014 vill vi ha ditt svar!

Mejla till: [email protected]

 

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.