Nyheter

Babypuff – en skön sittsäck för baby

Sittsäck speciellt för det lilla barnet

Babypuff – en skön sittsäck för baby

Babypuff är en sittsäck till spädbarn där de ligger eller sitter bekvämt. Den formar sig efter barnet och tröttar inte ut ryggen. Babypuffen ska ses som ett komplement eller en ersättare till babysittern. Eftersom Babypuffen är formbar blir den stabil så att den exempelvis kan placeras i soffan eller sängen. Perfekt för de barn som inte tycker om att vara på golvet. Tänk bara på att aldrig lämna barnet utan uppsikt.
Användas som amningskuddeBabypuffen kan också användas som stöd vid amning. Lägg den i knät och placera barnet på den så fungerar den som en amningskudde.Babypuffen kan användas från det att barnet är nyfött till det är cirka 2 år. Puffen är fylld med frigolitkulor vilket gör den varm och formbar. Den består av en innesäck som kulorna ligger i och ett överdrag i bomullstyg som kan tvättas i maskin. Babypuffen är framtagen av Dinomin Lek & Baby i Blekinge och är tillverkad i Sverige.Puffen kostar 499 kronor hos
webbutiken Dinomin Lek & Baby.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.