Nyheter

Babysitter och dagbädd – Stokke Bounce ’n’ Sleep

Stokke Bounce ’n’ Sleep består av två produkter – en babysitter och en dagbädd – som kan användas var för sig eller kombineras till en.

Babysitter och dagbädd - Stokke Bounce 'n' Sleep

BabysitterBabysittern har i uppfällt läge en lutning på 30 grader men kan med ett enkelt grepp fällas ned till helt plant läge medans barnet fortfarande är i sittern. Så om babyn somnar sittandes kan du lägga fälla ner till liggläge och barnet kan sova vidare på den inbyggda madrassen. Babysittern har en fempunktssele som extra säkerhet, bärhandtag för att kunna bära med sig barnet samt en avtagbar båge att fästa leksak i. Tyget är avtagbart och kan tvättas i 40°C.
DagbäddenEn lätt och elegant bädd som smidigt kan flyttas till det rum det passar för tillfället. Underdelen är utformat som en vagga. Även på dagbädden är tyget avtagbart och tvättbart i 40°C.
Stokke Bounce ’n’ SleepBabysittern och dagbädden kan kombineras på så sätt att babysittern är anpassad att säkert stå på botten av dagbädden: Ställs babysittern i uppfällt läge i dagbädden kommer barnet dels närmre vuxenhöjd, men också lite längre bort från nyfikna syskon och eventuella husdjur. Somnar babyn i babysittern kan du fälla ner den i liggläge och lyfta över hela babysittern och lägga ner i dagbädden utan att behöva störa babyn när du lyfter över till sängen. Mer information samt lista över återförsäljare hittar du på
Stokkes webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.