Nyheter

Babyvakt med nattlampa från Philips Avent

Många finesser i nya babyvakten Philips Avent SCD580.

Babyvakt med nattlampa från Philips Avent

Den nya babyvakten
Philips Avent SCD580 bygger på DECT-teknik, vilket gör att den ska fungera störningsfritt och inte påverkas av andra apparter i hemmet. DECT gör också att ljudkvalitetet blir mycket bra.Vaknar barnet kan du både höra det och se det, eftersom föräldraenhetens har lampor som blinkar och dessa blinkar även om enheten är inställd på ljudlöst.
Finessrik barnenhetPå babyvaktens barnenhet finns en rad finesser. Bland annat en nattlampsprojektor som kan visa stjärnor i taket och på väggen i barnrummet. Nattlampsprojektorn kan du sätta på både från barnenheten och från föräldraenheten.Dessutom kan du ladda barnenheten med din och barnets favoritmusik via mp3-kontakten. Då kan du sätta på valfri vaggvisa från föräldraenheten, och se om barnet somnar om. Barnenheten kan också mäta temperaturen och luftfuktigheten i rummet. Blir det för varmt eller för kallt tänds en varningslampa på föräldraenheten.
Prata med barnet direktFöräldraenheten har även en talk back-funktion, så att du kan prata med barnet. Ibland behöver ett yrvaket barn bara höra din röst för att somna om. Eller så kan du berätta att mamma eller pappa är på väg.Inomhus har Philips Avent SCD 580 en räckvidd på ca 50 meter. Är ni utomhus är räckvidden ca 300 meter. Är du inte i behov av nattlampsprojektorn, utan nöjer dig med en nattlampsfunktion finns den något enklare modellen av babyvakt
Philips Avent SCD 570.Pris: Philips Avent SCD 580 kostar cirka 1 400 kronor och Philips Avent SCD570 kostar cirka 1 200 kronor. Läs mer om den på
Philips Avents webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.