Nyheter

BarnNet partner till Baby & Barn-mässan i Göteborg

15-17 april är det dags för vårens största barnmässa – och vi är på plats

BarnNet partner till Baby & Barn-mässan i Göteborg

Baby & Barn är mässan som vänder sig till alla som planerar att skaffa barn, väntar barn eller som redan har barn. På Svenska Mässan i Göteborg samlas över 100 utställare, det finns massor av shopping samt underhållning och aktiviteter för både stora och små.
Värd för VardagsrummetBarnNet.se finns på plats på mässan. Söndag den 17 april är vi värdar för mässans Vardagsrum, den del där du kan lyssna på intressanta föredrag, träffa kändisar och ställa frågor till experter inom olika områden.BarnNets egen programpunkt riktar sig lite extra till alla mammabloggare. Då får du tips av bloggproffset och författaren Jacqueline Kothbauer som är aktuell med boken
Mediababe. Håll utkik, mer information om det kommer!
Vinn biljetter och barnprylarInför mässan kommer BarnNet.se även ha tävlingar där du kan vinna biljetter till mässan. Även på mässan har du möjlighet att tävla med BarnNet.se och vinna fina barnprylar. Mer information om Baby & Barn-mässan hittar du här:
www.babybarn.seFör senaste nytt följ Baby & Barn på Facebook:
www.facebook.com/babybarn

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.