Nyheter

BarnNet.se fyller 5 år!

Sommaren 2007 lanserades BarnNet.se – guiden till alla prylar för baby och barn

BarnNet.se fyller 5 år!

Premiärsajten. Så här såg den första versionen av BarnNet.se ut när den lades ut på webben i maj 2007 – för 5 år sedan.

I maj 2007 var det smygpremiär, då lades en betaversion av BarnNet ut på nätet. Vi hade samlat och kategoriserat omkring 1 000 barnprodukter. Enormt mycket tyckte vi då (men ingenting mot dagens 10 000 produkter). På den första sajten fanns också webbutiker och de största barnbutikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Därför behövs BarnNetSå här skrev vi i pressmeddelandet när BarnNet lanserades i augusti 2007: ”Antalet babyprylar, märken och barnbutiker har ökat rekordartat under de senaste årens babyboom. Därför behövs BarnNet. Här listas alla typer av produkter som barnvagnar, skötbord, babykläder och mycket mer. Samtliga märken, leverantörer och barnbutiker finns samlade på ett ställe: www.BarnNet.se”Det stämmer fortfarande. Men idag är BarnNet.se också mycket mer! Vi har dagliga nyheter, tips och reportage om alla typer av produkter för baby, barn och föräldrar. Köp & Sälj är vår begagnatmarknad för barnprodukter där du annonserar gratis, vi har nyhetsbrev och en Facebooksida med över 1 000 gillare.
BarnNet växer fortfarandeTrots att BarnNet.se nu funnits i 5 år, växer sajten fortfarande med fler barnprodukter, märken och barnbutiker så gott som varje dag! Nu finns över 10 000 produkter, 3 700 varumärken och 2 300 butiker samlade på BarnNet.se.Det var en första tillbakablick på BarnNets historia. Vi kommer att uppmärksamma BarnNets 5-årsjuileum på flera sätt under 2012, så håll utkik! HälsningarSusan Falck, grundare av BarnNet.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.