Nyheter

myNanny erbjuder professionell och säker barnpassning i hela landet

Alla föräldrar vet att det inte alltid är så lätt att få vardagen att gå ihop. De flesta jobbar heltid och på den lilla fritid man har så ska det lämnas, hämtas, lagas mat, städas, tvättas och läggas. Har man tur finns det kanske en mormor som kan rycka in och hämta på förskolan eller skjutsa till tennislektionen om det kör ihop sig, men ibland kan det vara skönt att kunna ta hjälp utifrån av en professionell och pålitlig barnvakt.

Att hitta en pålitlig barnvakt kan kännas svårt och osäkert, och därför vill vi tipsa om nya smarta myNanny som är en barnpassningstjänst där du via en enkel process bokar barnvakten.

MyNanny är en tjänst som hjälper till att komma igång med säker och vit barnpassning. Här hittar du enkelt de bästa barnvakterna som passar just din familj och era behov – myNanny rekryterar, utbildar och coachar erfarna barnvakter som har ett brinnande intresse för barn.

Tack vare RUT-avdraget blir det också prisvärt och man kan känna sig trygg i att barnvakterna får en skälig lön och förmånliga villkor. Skillnaden i pris mellan att anställa en granne och via ett företag blir alltså små, och mera förmånliga och säkra både för familjen och barnvakten.

Så här fungerar det att anlita barnvakt via myNanny:

  • Man ringer in och berättar vad man söker – Exempelvis hur många barn det gäller, vilka tider, var man bor och hur ofta.
  • Beskriv vad för nanny man söker – Tidigare erfarenheter, ålder och fritidsintressen brukar vara tre diskussionsområden.
  • Prova-på-träff – Man får träffa den barnvakt myNanny tar fram, känns allt bra är det bara att boka in nästa tillfälle.
  • Skulle de mot förmodan inte pricka rätt första gången försöker de utan kostnad igen.
  • Man kan välja mellan antingen återkommande upplägg – eller enstaka tillfällen vid behov. Det går dessutom att lösa heltid eller deltid.

myNanny erbjuder barnpassning i hela landet, alla barnvakter får ta del av myNannys internutbildning, och när man anlitar barnvakter via tjänsten täcks både familjen och barnvakten utav myNannys försäkring.

Gå in på my-nanny.se för att läsa mer, och boka prova-på-träff.

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.