Nyheter

Barnvagnar i modern design från Mima

Praktiska men ändå eleganta, moderna produkter designade för dagens medvetna föräldrar är spanska varumärket Mimas idé.

Barnvagnar i modern design från Mima

Mimas barnvagnar är inget för föräldrar som vill smälta in i mängden. Den speciella designen av sits och sufflett gör att duo-vagnarna Mima Xari och Mima Kobe är lätt igenkännbara. Båda barnvagnsmodellerna har en patenterad lösning där liggdelen förvaras inuti sittdelen. Med tre barnvagnsmodeller introduceras det spanska barnvagnsmärket Mima i Sverige. Både sittdelarna och de tredelade suffletterna är tillverkade i ett EVA-material istället för traditionellt tyg.
Mima Xari Barnvagnen Mima Xari är en duovagn som kan användas som liggvagn från födseln och därefter som sittvagn från att barnet är ca 6 månader. Sittdelen kan användas bakåtvänd eller framåtvänd . När vagnen används som sittvagn kan du ändra höjden på sittdelen vilket gör att du till exempel kan använda vagnen som en temporär barnmatstol.
Mima KobiMima Kobi är också en duo-vagn men med ett chassi som är något större än på modellen Xari för att ge utrymme till möjligheten att använda barnvagnen som dubbelvagn. Vagnen kan med en extra liggdel eller sittdel bli en tvillingvagn eller syskonvagn.
Mima BoSom komplement till duo-vagnarna Xari och Kobi har Mima också paraplysulkyn Bo. Mima Bo är en paraplysulky i läder-look material som är rekommenderad upp till 20 kg. Mima Bo har handbroms, fempunktsele, ryggstöd som är fällbart i fyra lägen samt ventilerad sittdyna. Mer information om Mimas barnvagnar, återförsäljare samt webbutik hittar du hos den svenska distributören
Mima Scandinavia / Joakim Dickèr AB.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.