Nyheter

Barnvagnen Origami kan ladda din mobiltelefon

Barnvagnen Origami från 4moms har en generator i bakhjulen som genererar ström till vagnens olika tekniska finesser.

Barnvagnen Origami kan ladda din mobiltelefon

Tekniska funktioner i barnvagnar kommer mer och mer men jag tror att barnvagnen Origami från amerikanska 4moms tar priset. Att vagnen kan ladda din mobiltelefon är bara en av alla de smarta funktioner den har tack vare en generator i bakhjulen som gör att den genererar ström när den körs.
Automatisk hopfällningBarnvagnen gälls både upp och ihop med en knapptryckning. Och efter att den har fällts ihop drar den också in hjulen under sig likt en sköldpadda som drar in benen i skalet, vilket gör att den blir mycket kompakt som hopfälld. Vagnen känner av om det sitter ett barn i vagnen så det går inte att av misstag fälla ihop vagnen när ett barn sitter i.
TrippmätareI den inbyggda LCD-skärmen på handtaget finns bland annat hastighetsmätare och trippmätare så du kan se både hur snabbt och hur lång du gått.
BelysningDagbelysningen lyser alltid och vagnen känner själv av när det börjar mörkna och då tänder den automatiskt markbelysningen. Barnvagnen Origami är en sittvagn och passar barn upp till 18 kg. Vagnen ska finnas i butik från 15 mars 2013
Pris: ca 12 000 krMer information om barnvagnen Origami från 4moms hittar du på
4moms svenska webbsida och hos den svenska distributören
Careb AB .

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.