Nyheter

Barnvinterstövlar som håller värmen vid – 40 grader

By Holsts nya barnstövlar är tillverkade av P. Original/Polyver som sedan 20 år gör Skandinaviens mest sålda värmestövel.

Barnvinterstövlar som håller värmen vid - 40 grader

Barnmodellen är specialdesignad för att passa barns fötter, skaftet är lägre och vidare för att barn lättare skall kunna ta av och på dem på egen hand. By Holst barnstövlar är tillverkade i Polyuretan bestående av miljontals slutna luftceller i tre olika skikt med olika cellstorlekar. Innerfodret är heltäckande och består av antibakteriebehandlad acryl/polyesterpäls. Vinterstövlarna ska hålla fötterna varma vid temperaturer ner till -40°C.Stövlarna är vattentäta och har ett elastiskt snölås i överkant. Stövlarna tillverkas i Pilgrimstad, Sverige. Stövlarna finns i färgerna svart, rosa och blå i storlekarna 25-34. Mer information om barnstövlarna (och även den variant som finns för mammor som behöver varma vintersövlar för kalla barnvagnspromenader eller långa dagar i pulkabacken) hittar du hos
by Holst.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.