Nyheter

Blocos mjuka byggsatser främjar en tyst lekmiljö

Fler och fler föräldrar oroar sig över ljudvolymen i de miljöer där våra barn vistas. Mjukare och ljudabsorberande leksaker kan bidra till en tystare lekmiljö för våra barn.

Blocos mjuka byggsatser främjar en tyst lekmiljö

Ett exempel på tysta leksaker är de nya byggseten från Bloco som är tillverkade i mjuk foam (en slags skumplast). Bloco är konstruktionsleksaker där du efter ritningar eller eget huvud kan bygga ihop fantasifulla djur eller andra figurer. Efter att du har klarat att bygga ihop din figur kan du leka med den, alternativt välja att plocka isär den och bygga ihop den igen. I många av paketen finns instruktioner för flera olika figurer och du kan också kombinera delarna för att hitta på egna figurer. Bloco passar för barn från cirka 5 år. Mer information och lista över återförsäljare hittar du hos leksaksgrossisten
Tysta leksaker som fokuserar på leksaker som främjar en tystare lekmiljö.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.