Nyheter

Bugaboo och Diesel designar barnvagnar med attityd

I oktober lanseras den första kollektionen Bugaboo-vagnar som har designats tillsammans med livsstilsmärket Diesel.

Bugaboo och Diesel designar barnvagnar med attityd

Det här ska vara en kollektion som fångar blicken med sina snygga detaljer och sticker ut ur mängden. – Det känns väldigt bra att samarbeta med Bugaboo – det här är verkligen annorlunda från allt som vi har gjort tidigare, och jag har älskat utmaningen i att injicera en ordentlig dos Diesel-DNA i Bugaboos avancerade och sofistikerade produktutbud, säger Andrea Rosso, chefsdesigner vid Diesel Licences.Även Bugaboo är nöjda med det nya samarbetet.- Vi älskar Diesels rebelliska sida och deras kreativitet. I Bugaboo by Diesel-kollektionerna möter föräldraskapet mode med glimten i ögat. Detta kommer att bli tydligt i vår pulserande kampanj som vill hylla de bitterljuva stunder när modernt föräldraskap och modeintresse går i närkamp, med ett leende. Vi vet alla hur vardagsrummet kan se ut om man lämnar barnen ensamma där en stund … men det är ju en del av det roliga, säger Madeleen Klaasen, marknadschef hos Bugaboo International.
Snygga detaljerDen första barnvagnen i kollektionen är Bugaboo Cameleon3 by Diesel är en robust men ändå stilren vagn.Det är de många detaljerna som får vagnen att sticka ut. Här är några exempel:* Vagnen har ett mörkgrönt, eloxerat chassi, grönt kanvastyg med stilfulla kontrastdetaljer i svart och brunt samt en mjuk och behaglig finish på insidan. * Vagnen har praktiska fack, styre och bärhandtag i konstläder, och kapslarna på mittaxeln är dekorerade med en gyllene femuddig stjärna för extra attityd.* Den har dessutom utrustats med en utfällbar sufflett, delvis tillverkad i meshtyg och ett kompletterande myggnät med kamouflagetryck.
Tillbehör för allaDen första kollektionen från Bugaboo by Diesel inkluderar en rad unika tillbehör som även passar till andra Bugaboo-vagnar. Bland annat finns Bugaboo by Diesel Sittdyna och Parasoll i kamouflagemönstrat och även dekorerade med det ikoniska Dieselmärket, ”Only the Brave”. Samma märke finns också på Bugaboo by Diesel Åkpåse.En komplett Bugaboo Cameleon³ by Diesel kommer att kosta 13 000 kronor när den kommer till butik i oktober 2014. För mer information och återförsäljare besök
bugaboo.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.