Nyheter

Bugaboo Runner – barnvagn för både löpning och promenad

Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning men passar till alla befintliga Bugaboo-modeller.

Bugaboo Runner - barnvagn för både löpning och promenad

Varför köpa två olika vagnar bara för att du gillar att springa? Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning, men det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.Det som är helt unikt för Bugaboo Runner är att du kan välja att springa med ditt barn vänt mot dig (från 9 månader) – eller vänt mot omvärlden. ”Bugaboo Runner är inspirerad av vår passion för rörelsefrihet”, säger Max Barenbrug, grundare och Chief Design Officer på Bugaboo International ”Vi ville skapa en joggingtillsats så att föräldrar kan röra sig ännu friare och fortsätta att göra det som de älskar. Bugaboo Runner är modulbaserad och lätt att använda, så att du kan utforska världen tillsammans med din familj.”Bugaboo Runner finns som tillbehör till Bugaboo Bee (2010 års modell och senare), Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Buffalo och Bugaboo Donkey, och kan även köpas som en komplett vagn med en separat Bugaboo Runner-sittdel.Några av Bugaboo Runners fördelar för dig som springer är stora hjul med luftfyllda däck och ett stötdämpningssystem som absorberar gupp längs vägen. Basen med tre hjul gör åkturen stabil och det främre hjulet är fixerat för att du ska kunna springa rakt. Det justerbara styret enkelt ställas in så att löppositionen blir ergonomisk. Ett lätt tryck med endera handen, var som helst på styret, aktiverar bromsarna för att reglera farten, eller stanna, utan ansträngning.Bugaboo Runner finns till försäljning från juni 2015. Cirkapriset för joggingtillbehöret blir 3 999 kr. Som komplett joggingvagn kommer den att kosta cirka 7 199 kronor (inklusive adaptrar och sittdel).Mer information finns på
Bugaboos hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.