Nyheter

Bugaboo samarbetar med svenska Mini Rodini

Den 1 maj 2012 påbörjas försäljningen av en begränsad upplaga med 20 numrerade barnvagnar av modellen Bugaboo Cameleon med klädsel designad av Mini Rodini.

Bugaboo samarbetar med svenska Mini Rodini

Vagnarna kommer bara att säljas i Sverige och på NK Lek & Baby och i Mini Rodinis butik på Nytorgsgatan i Stockholm. Bugaboo har tidigare samarbetat med bland annat Marc Jacobs, Paul Frank och Missoni och deras mönster har sålts över hela världen, men den här gången ville Bugaboo göra en vagn enbart för den svenska marknaden. Mönstret på barnvagnens sufflett och liggdelslock består av Mini Rodinis Panda Multicolour som är designat av den svenska illustratören Cassandra Rhodin som startade Mini Rodini 2006. Och för dig som tycker om pandamönstret men av olika anledningar inte kommer vara en av de tjugo som kör runt med en av dessa barnvagnar finns det fina pandatrycket även på en mängd olika klädesplagg från Mini Rodini, bland annat på body, tröja, klänning och mössa.
Pris: ca 11 000 kr för vagnen,klädesplaggen från 99 kr.Mer information om barnvagnarna från Bugaboo hittar du på
www.bugaboo.com och om barnklädesmärket Mini Rodini på
www.minirodini.se.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.