Nyheter

Charmiga barnmöbler från Leka Sweden

Stolar, höga matstolar, pallar och bord i Leka Swedens nya serie School

Charmiga barnmöbler från Leka Sweden

Leka Sweden har kommit med en ny möbelkollektion som egentligen är avsedd för förskolan, men de flesta av möblerna passar lika bra i hemmiljö.Precis som tidigare barnmöbler från Leka Sweden blandas gammal klassisk design med moderna former. Färgerna är rena och starka och alla möbler har lekfulla detaljer.
Charmiga matstolar i två höjderI den nya möbelserien School finns bland annat en hög matstol med namn Hug Me Maxi. Sitsen är i klarlackad trä, medan bygel och ben är i vitlackerad stål. Samma modell finns även med låga ben, som kanske passar bättre i förskolan.Små stolar med eller utan armstöd är också nytt, samt en rad praktiska pallar och bänkar i olika höjder och storlekar. Förvaring kan man aldrig få för mycket av och nu kommer byråer i olika storlekar och matchande hurtsar. Alla möbler finns i Leka Swedens starka färger rött, gult, blått och grönt och kan matchas och mixas efter smak.För mer information, priser och återförsäljare besök
Leka Swedens hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.