Nyheter

Dags för underBARA BABY – mässa för småbarnsföräldrar

24-25/2 är det popup-mässa för gravida och babyföräldrar mitt i Stockholm.

Dags för underBARA BABY - mässa för småbarnsföräldrar

På fredag 24 februari kl 10.00 öppnar portarna för andra upplagan av underBARA BABY, en pupup-mässa och lillasyster till populära underBARA BARN som hålls i oktober varje år.Platsen för underBARA BABY är Stockholm Waterfront, mitt i stan. Mässan är till för gravida och blivande föräldrar, samt familjer med barn upp till 3 år.

– Jag har ju drivit underBARA BARN i snart 15 år och har länge haft på känn att det fanns utrymme för en mässa som gav större plats åt dem som befinner sig alldeles i början av föräldraskapet, sa Kickie Jansen för ett år sedan. Och första eventet gav mersmak.På underBARA BABY finns allt samlat under ett tak. Från gravidyoga och babymassage till blöjexperter, bärseletillverkare och barnvagnsrådgivare. På plats finns utställare som Ergobaby, Babybjörn, Uppababy, Libero, Geggamoja, NUK och Barnbutiken.com.

Se hela programmet på www.underbarababy.se

Komihåg att köpa din biljett på nätet, endast förköp!

Du kan också följa underBARA BABY på Facebook.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.