Nyheter

Danska träleksaker som aktiverar de yngsta

Randiga gosedjur, träleksaker som aktiverar och klädhängare med djurmotiv är vårnytt från danska designmärket Franck & Fischer.

Danska träleksaker som aktiverar de yngsta

Randiga gosedjur, träleksaker och klädhängare är vårnytt från danska designmärket Franck & Fischer.Franck Fischer gör sedan tidigare söta gosedjur. Nu har de fått sällskap av den randiga vårkollektionen med apor, elefanter, skallror och andra aktivitetsleksaker för de yngsta.Nytt för i år är också träleksakerna. Skallror i flera modeller med elefantmotiv och en variant av den klassiska klosslådan. Franck & Fischer har även fina klädhängare i trä med djurmotiv för hallen eller barnrummet.Alla textilprodukter är gjorda av ekologisk bomull och Franck & Fischer är mån om att produkterna tillverkas på ett ansvarsfullt sätt.
Här finns mer information om Franck & Fischer och återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.