Nyheter

Dreamy Dot – en bärsele och bärsjal i ett

Svenska Dreamy Dot är en sjalsele, som kombinerar det bästa egenskaperna från bärselen och bärsjalen.

Dreamy Dot - en bärsele och bärsjal i ett

– Vi har valt att kalla den sjalsele, för det är precis vad det är. En utveckling av tidigare produkter i ny tappning och med ett unikt koncept. Marknaden har varit begränsad alldeles för länge, säger Dreamy Dots grundare Ulrika Billingham.Sjalselen Dreamy Dot har bärselens enkelhet och säkerhet kombinerat med bärsjalens närhet och ergonomiskt riktiga positioner för barnet, samtidigt som den är skonsam för bärarens rygg och axlar. Med en sjalsele kan du bära ditt barn i hela sex olika positioner. Det gör att du kan använda Dreamy Dot till det nyfödda barnet såväl som till ett barn som väger ca 15 kilo.
Emma investerarEn som tror på Dreamy Dot är modellen och entreprenören Emma Wiklund. Hon har nyligen investerat i Dreamy Dot.- Att sitta med i styrelsen och vara delägare i Dreamy Dot är inspirerande eftersom det är en produkt jag verkligen tror på. Jag saknade just en sådan här produkt när mina barn var små, säger hon.Läs mer om sjalselen Dreamy Dot på
www.dreamydot.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.