Nyheter

Ergobaby 360 – en bärsele med fyra bärpositioner

Ergobaby lanserar en ny bärsele som erbjuder fyra ergonomiska bärpositioner.

Ergobaby 360 – en bärsele med fyra bärpositioner

Ergobaby lanserar efter tio års forskning och utveckling en bärsele som erbjuder fyra ergonomiska bärpositioner. Till sin hjälp har man haft såväl läkare, barnmorskor, bärkonsulter som föräldrar. Ergobaby 360 erbjuder fyra ergonomiska bärpositioner. Du kan bära ditt barn på mage vänd inåt och utåt, höft och rygg.
Ergonomisk även för bärarenVid utvecklingen av Ergobaby 360 har man också lagt fokus på viktfördelning vid framåtvänd bärposition för att undvika felbelastning för dig som bär. Därför har det nya midjebältet kommit till som har kardborrestängning. Midjebältet kan bäras högt eller lågt, beroende på vad du tycker är bekvämt.– Föräldrar har länge frågat efter en bärsele med möjligheten att vända det nyfikna barnet framåt. Vi har därför jobbat på att hitta en lösning som är bekväm för barn och förälder utan att avvika från vår ergonomiska övertygelse, säger Karen Frost, grundare av Ergobaby.
Skålformad sistsErgobaby 360 har fått en skålformad sits som ska ge barnet en optimal sittposition där höften är framåtlutad och ryggen kurvad, dvs i grodposition. Ergobaby 360 är designad med knappar som ger en justerbar sittbas som växer med barnet för att ge högsta komfort och optimal höftposition i alla fyra bärpositioner.
Växer med barnetBärselen har en förlängningsbar ryggpanel som växer med barnet och ger extra höjd och huvudstöd till barnet. Ryggpanelen har även en huva som fungerar som huvudstöd, om barnet somnar samtidigt som det skyddar mot vind, sol och kan användas som amningsskydd.Ergobaby 360 kan användas från nyfödd (med spädbarnsinlägg som säljs separat) upp till barnet väger 15 kg. Den nya bärselen finns i färgerna svart/camel och grå.Ergobaby 360 finns i butik i maj och kommer att kosta ca 1 395 kronor.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.