Nyheter

Ergonomiskt liggstöd från Delta Baby

Delta Babys liggstöd är utvecklat av specialister för att anpassa sig till barnets kroppsform och ge bästa möjliga liggposition.

Ergonomiskt liggstöd från Delta Baby

Delta Babys ergonomiska liggstöd ger barnet en ergonomisk och reglerbar position som gynnar trygg och behaglig sömn.De vadderade kanterna skapar ett tryggt ”babynest” kring barnet och det sluttande underlaget gynnar matsmältning, hjälper mot reflux och andra andningsrelaterade sjukdomar. Överdelen är formad efter barnets huvud utan att fixera det, vilket ger rörelsefrihet för utveckling av nackmusklerna.Liggstödet har både ett reglerbart band som håller barnet på plats och ett reglerbart benstöd för att ge en ergonomisk benvinkel som spädbarn föredrar vid ryggläge.Det ergonomiska liggstödet från Delta Baby har storleken 65 x 32 x 12 centimeter, väger 410 gram och är lämpligt att använda från födseln till cirka 6 månader. Cirkapriset är 699 kronor.Mer information finns på
Delta Babys hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.