Nyheter

Färgglada tygblöjor från Poops

POOPS gör prisvärda tygblöjor i bambu/bomull i glada färger.

Färgglada tygblöjor från Poops

POOPS är namnet på ett nytt företag och en ny tygblöja. Skaparen heter Jane Rogoleva, en miljömedveten mamma, utbildad textildesigner. Målsättningen med POOPS har varit att ta fram en säker, trygg och snygg miljövänlig blöja till ett bra pris. En tygblöja som ska kunna vara ett alternativ både för plånboken och för miljön.
Smarta funktionerPOOPS har dessutom några smarta funktioner. Bland annat har den en läckagebarriär vid benen som ska ge ett effektivt skydd mot fukt. Den har också ett separat inlägg som kan läggas i blöjan, vilket gör att båda delarna torkar fortare. Blöjans flexibla konstruktion gör också att den enkelt kan anpassas för att passa blöjbarn i alla åldrar genom att den går att knäppa ihop som liten, mellan eller stor.
Miljövänligt materialInsidan och inlägget är gjort av bambufrotté (70% bambu, 30% bomull), som är ett mjukt material med bra uppsugningsförmåga samtidigt som bambun har en antibakteriell funktion. Dessutom är bambu bra ur miljöhänsyn då det till exempel växer fort och inte behöver några bekämpningsmedel.POOPS blöjor finns i en åtta olika färger och kostar 129 kronor i
POOPS webbutik.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.