Nyheter

Fiffiga reseprylar för småbarnsfamiljen från Norrö

Skoskydd och smart förvaring för barnens prylar först ut från Norrö.

Fiffiga reseprylar för småbarnsfamiljen från Norrö

Frida Andersson Jöhnk är en av två initiativtagare till det nya märket Norrö, med smarta produkter för familjen i farten. Frida, som är gift med ett hockeyproffs, har själv levt i fyra länder, sju städer med två barn de senaste 3,5 åren. Hon har dessutom rest mycket själv med små barn och vet vilka problem du kan ställas inför och vilka produkter om kan underlätta resandet med små.Därför startade hon webbutiken Norrö Anywhere tillsammans med en kollega, där de kommer att sälja alla tänkbara produkter som underlättar för resa och flytt med små barn, produkter som också förstås kan användas hemma.
Norrös egna produkterVissa saker saknades dock på marknaden varför Norrö har en serie med egna produkter. Först ut är smarta skoskydd i barnstorlek. Skoskydd som du kan dra över smutsiga skor när du ska in i bilen, ta upp barn i nät eller stoppa ner dem i vagnen åkpåse. Också bra när skorna ska packas ner i resväskan. Norrö har även genomskinliga necessärer i olika storlekar. Här packar du barnens saker och du ser snabbt vad som finns i den. Necessärerna har etiketter för märkning så att du kan skriva på vems saker som finns i. Med necessärerna kan du strunta i skötväskan och använda din vanliga handväska istället. Mjuka förvaringskorgar ingår också i Norrös första kollektion. Dessa kan du använda för förvaring av exempelvis leksaker, kläder, blöjor och toasaker. När du packar upp på ett hotellrum har du förvaringen fixad och det går snabbt att packa ihop när det är dags att åka hem. För mer information besök
Norrö Anywhere.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.