Nyheter

Fina UV-kläder från Geggamoja

UV-kläder
Geggamoja börjar med solskyddskläder, SPF 50+.

Fina UV-kläder från Geggamoja

För första gången har Geggamoja tagit fram en kollektion UV-kläder skyddar barnens känsliga hud mot solens starka strålar. Barns ömtåliga hud är extra känslig för ultraviolett strålning (UV). Med rätt solskyddskläder kan barnen leka fritt i solen. Det är också viktigt att ha en solhatt eller huvudbonad som skydd mot solen. – Vi har fått mycket förfrågningar på UV-kläder genom åren, därför är det extra kul att vi får lansera denna kollektion av UV-kläder nu i vår, säger Anna Rietz, designer Geggamoja.

Geggamojas UV-dräkt är tillverkad i återvunnet material, 80 procent polyamid och 20 procent elastan. UV-dräkten har korta ärmar och korta ben samt dragkedja fram och finns i två färgställningar, en lila/rosa och en turkos/blå. För de minsta barnen finns även en praktisk UV-filt, som är perfekt att ha som skyddande babyfilt utomhus under vår och sommar.

Du hittar alla Geggamojas UV-kläder och UV-filten hos Babyshop.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.