AmningKöpguider

Finaste amningskläderna för vår och sommar

Gör det bekvämt för dig och underlätta amningen med en amningstopp. Här tipsar vi om vårens modeller av amningströjor och amningsklänningar, från enkla basplagg till festklänningar. Alla amningsplaggen har diskreta öppningar, så att du kan amma smidigt. Flera av amningsplaggen har också smart dubbelfunktion, de kan också användas som ammatopp eller mammaklänning under graviditeten!

Stretchig amningsklänning

En enkel, stretchig amningsklänning i jersey och kroppsnära skärning. Klänningen har en elastisk söm under brösten och integrerat behåliv fram. Titta in hos Esprit för ett större urval amningskläder.

899 kr hos webbutiken Esprit.se


Sommarklänning med dold amningsfunktion

En vackert blåmönstrad sommarklänning med dold amningsfunktion. Klänningen har O-ringning och resår i midjan. Hos Mamalicious hittar du ett stort urval amningsplagg, mammakläder och även barnkläder.

Pris: 500 kr hos webbutiken Mamalicious.se


Randig topp med dubbel funktion

En amnings- och mammatopp med dubbel funktion, den här toppen passar bra både för graviditet och amning. En mjuk topp ideal för varma sommardagar. Hos Mamma Shop hittar du även klänning i samma färg och material.

Pris: 499 kr hos webbutiken Mammashop.se


Amningstopp med praktisk innertopp

En amningstopp i mjuk trikå med kort ärm. Toppen har en praktisk innertopp, vilken underlättar vid amning. Hos H&M kan du hitta ett urval amnings- och mammakläder, se även bild 15 för ett praktiskt och somrigt amningslinne.

Pris: 149 kr hos webbutiken HM.com


En lite stiligare amningstop

Amningstoppen Maja från Nemé är en lite stiligare amningstop, gjord i mjuk yersey. Öppning vid byst för att lätt och enkelt kunna amma. Tyget är färgat utan gifter och är naturligt antibakteriellt. Titta in hos Nemé för ett urval stilfulla amningsklänningar och amningstoppar.

Pris: 595 kr hos webbutiken Nemeshop.com


Ekologisk bomullstrikå

Amningsklänningen Lola är en vallmoröd ekologisk bomullstrikå. Klänningen är prydd med en bred bomullsspets i halsringningen och även längs med kjolkanten. Titta in hos Love Milk för att också se klänningen i ett mönstrat tyg samt i svart.

Pris: 549 kr hos webbutiken Lovemilk.se


Amningstopp med empire-siluett

En enkel amningstopp i stretchig bomull och med empire-siluett. Ideal för amning tack vare den integrerade bustiern som är öppen i sidan. Toppen finns även i svart och grå.

Pris: 379 kr hos webbutiken Esprit.se


Maxi-klänning med dold amningslösning

En djuphavsblå maxi-klänning med stor böljande vidd, hellång och med en helt dold amningslösning. Klänningen är gjord av stretchjersey i mjuk bambu. Titta in hos Love Milk för ekologiska, giftfria kläder.

Pris: 899 kr hos webbutiken Lovemilk.se


Mönstrad bastopp i organiskt material

En lös, mönstrad bastopp i organiskt material. Toppen har en diskret amningslösning, när du behöver amma är det lätt att komma åt genom ärmens öppning som enkelt dras åt sidan samtidigt som innerstycket lyfts.

Pris: 399 kr hos webbutiken Mammashop.se


Topp med blixtlås

Amningstopp med dold amningsfunktion och blixtlås framtill. Hos Mamalicious hittar du ett stort urval amningsplagg, mammakläder och även barnkläder.

Pris: 300 kr hos webbutiken Mamalicious.se


Randig amningsklänning i bomull

En enkel, randig amningsklänning i bomull, passande både våren och sommaren. Klänningen sitter löst och har små breda veck på kjolen. Hos Mamma Shop hittar du allt från amnings- och mammakläder till skötväskor och babytextilier.

Pris: 999 kr hos webbutiken Mammashop.se


Enkel amningsklänning

En enkel och mjuk amningsklänning i 100% bambu, vilken även fungerar bra som nattlinne eller underklänning. Tyget är naturligt antibakteriellt och färgat utan gifter. Över brösten finns två lager tyg som skyddar mot kyla och hjälper även vid läckage.

Pris: 675 kr hos webbutiken Neme.com


2-pack amningslinnen

2-pack amningslinnen i ekologisk bomullstrikå. Dessa linnen har funktionell knäppning som underlättar för amning och en inbyggd mjuk topp med resårkant nedtill. Axelbanden är reglerbara och det finns en dekorativ spetskant upptill.

Pris: 249 kr hos webbutiken HM.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.