Nyheter

Flåsa gör fina träningskläder för gravida

Gott om plats för den växande magen i Flåsas nya träningskläder

Flåsa gör fina träningskläder för gravida

Flåsa är ett nytt svenskt märke med träningskläder för gravida. I den första kollektionen finns fyra plagg; jacka, linne, tights och t-shirt.Jackan är sydd i ett behandlat tyg som är vattenavstötande och står emot viss vind. Tack vare kilen i sidan ryms en gravidmage. När magen är liten låter man kilen vara nerdragen. Modellen är även extra lång.
Bekväma gravidkläder för gymLinnet från Flåsa har ett framstycke som är vidgat och lämnar plats för magen och tack vare stretch i tyget sitter linnet även snyggt tidigt i graviditeten. Även t-shirten är gjord i ett elastiskt tyg som lämnar plats för en växande mage. Tack vare sidpaneler får magen gått om plats. Båda topparna är extra långa. Tightsen har en mudd att dra över den stora magen, eller ha nedvikt så länge magen är liten. Vid benslutet finns en dragkedja så att du enkelt kan vika upp byxorna till trekvartsmodell. En annan finnsess är att det finns en ficka under mudden med plats för exempelvis iPod eller nyckel.Flåsas tärningskläder säljs både i den egna webbutiken och via återförsäljare.Besök
webbutiken www.flasa.se för mer information.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.