Nyheter

Fler lättmatchade barnrumsmöbler från Kids Concept

Svenska Kids Concept utökar sin kollektion med barnrumsmöbler med bland annat mönstret Turbo med bilar, raketer och tåg samt fler möbler i vita serien Star.

Fler lättmatchade barnrumsmöbler från Kids Concept

Kids Concept utökar sin kollektion med möbler till barnrummet med fler modeller och mönster som du som förälder lätt kan matcha.
Vitt spegelbord och klädstångSpegelbordet med svängd form på benen kommer med en matchande pall. Klädstången som är 120 cm hög innebär att barnen lätt kan komma åt.
Turbo för den fordonsintresseradeDesignen i serien Turbo är för de fordonsintresserade barnen med motiv av bilar, raketer, och tåg. Nytt för i höst är bland annat en klädhängare och bord och stolar. Alla möblerna från Kids Concept är handgjorda i trä och ska ha en stabil konstruktion och tålig lackyta för att tåla barns lek. Mer information om all barnrumsinredning från Kids Concept hittar du på
deras webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.