Nyheter

Flera nya bärselar från Ergobaby

Pälsfodrad bärsele, liten bärsele och nya färger är höstnytt från Ergobaby.

Flera nya bärselar från Ergobaby

Ergobaby Vinter heter den klart snyggaste nyheten. Det är en vintervit bärsele med avtagbar pälskant, ullfoder och handmuff så att du som bär kan värma händerna. Bärselen är tillverkad av smutstålig återvunnen polyester med ultramjuk bomullspoplin i fodret. Ergobaby Vinter kommer att kosta cirka 1 695 kronor, och finnsi butik i slutet av oktober.
Bärsele i miniformatSelen Ergobaby Stowaway är liten och nätt och när den inte används kan du ha den i den medföljande förvaringsfickan. Bärselen väger endast 550 gram men är ändå en fullstor Ergobaby-sele med samma komfort för både bärare och baby. Att selen är så liten gör den extra smidig att ta med sig, att ha den under vagnen, ha liggande i bilen eller ha i skötväskan. Ergobaby-modellen Stowaway tillverkas av återvunnen polyester och fodret är i bomullspoplin. Bärselen finns i färgerna Navy och Olive. Stowaway finns i butik i slutet av november kostar då cirka 995 kronor.
Klassiker i nya färgerUrban Chic påminner om Ergobabys klassiska bärsele men i en lite modernare och elegantare design. Urban Chic tillverkas av ett lätt, hållbart återvunnet material som står emot det mesta på utsidan medan insidan består av mjuk ekologisk bomull. Den neutrala grafitgråa färgen matchar det mesta. Pris i butik cirka 1 295 kronor.Ergobabys Original-sele kommer i en svart variant, Galaxy Grey, med fina stjärnor som detaljer. Den kostar cirka 1 095 konor i butik.För mer information om Ergobabys bärselar och återförsäljare besök den svenska leverantören
ReiReis hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.