Nyheter

Fyra nya skötväskor från Skip Hop

En lyxig, en fullmatad, en nytänkande och en liten – Skip Hops nya skötväskor är här!

Fyra nya skötväskor från Skip Hop

Amerikanska Skip Hop är kända för sina snygga och praktiska skötväskor. Nu utökar men med ytterligare fyra nya modeller.
Som en handväskaChelsea, är en skötväska med stil inspirerad av de stora modehusen, med sin läderimitation och gulddetaljer. Ändå är den både rymlig och praktisk, den har hela 12 olika förvaringsfickor, skötbädd och en bärrem så du kan bära den över axeln eller hänga den på barnvagnen. Skip Hop Chelsea kostar ca 1 095 kronor.
Har isolerande miniväskaForma, är de många funktionernas väska. Den är gjord i ett quiltat vattenavvisande material med många smarta fickor. Den är utrustad med en isolerad miniväska för förvaring av nappflaska eller matsäck. Den har även en miniväska med nät, där du kan förvara småsaker och den har såklart skötbädd. Finns i svart och turkos och kostar ca 749 kronor.
Inbyggd skötbäddSwift Messenger, är en bra unisexväska med en inbyggd skötbädd. Du kan helt enkelt veckla ut Swift till en vadderad skötstation för dig och din bebis, med alla saker som du kan tänkas behöva ha med dig. Swift har stora nätfickor som ger en snabb överblick av vad som finns med. totalt 10 smarta fack och fickor. Skip Hop Swift kostar ca 799 kronor.
Snygg miniväskaSoho är en liten skötväska, i trendig design med skinnimitation, gulddetaljer och laminerat tyg ”French stripe”, som skyddar mot spill och smuts. I väskan finns en praktisk ask med skötservetter. Vadderad skötdyna följer med. Det här är en smidig liten skötväska, som du enkelt lägger i en större väska. För mer information om Skip Hops nya skötväskor besök Skip Hops svenska leverantör
Amvina.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.