Nyheter

Gratis babymonitor som app i din mobil

Appen Babywatcher är en smart och kostnadsfri babymonitor för mobiltelefonen.

Gratis babymonitor som app i din mobil

Oskar Anderö och Magnus Olofstam märkte under pappaledigheten att det fanns tillfällen då det varit bra att ha sinbabymonitor, men den låg glömd hemma. Då väcktes tanken om en app och resultatet blev Babywatcher.”Eftersom man alltid har med sig sin telefon, kommer man alltid ha med sig en babymonitor”, säger Magnus som jobbar med grafik och design. ”Perfekt när man går bort på middag och barnet sover i ett annat rum!”Appen ansluter två telefoner över det trådlösa nätverket. Den ena telefonen får agera babyenhet och läggs i närheten av barnet. Den andra telefonen blir föräldrarenhet och spelar upp ljud från barnkammaren om barnet skriker.”Att använda mobiltelefonen som babymonitor ger betydligt större möjligheter jämfört med traditionella monitorer. Bland annat kan man i appen få en snygg logg på vad som hänt under natten. Man har även möjlighet att uppdatera appen kontinuerligt med nya versioner”, säger Oskar som programmerat appen.Babywatcher-appen är helt gratis och är utvecklad för mobiltelefoner och surfplattor med Android. Snart kommer även en version till Ipad och Iphone.Du kan läsa mer om Babywatcher på
appens hemsida.

Om du behöver en bra pålitlig Babywatch kolla in denna: https://amzn.to/2SXsTCr ifrån Motorola. Har fått väldigt bra omdömen både ifrån testare samt riktiga användare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.