Köpguider

Hitta din mammabaddräkt – 13 fina modeller för beach 2014

Njut av sommar och sol med magen i vädret. Här har vi samlat massor av fina mammabaddräkter, mammatankini och mammabikini. Vissa mammabaddräkter fungerar även som amningsbaddräkt, som du enkelt kan knäppa upp och amma i. Hitta din favorit bland 13 fina badkläder för dig som är gravid eller ammar.

Marint randigt

Badlinne med byxa kallar Esprit sin mamma-tankini. Den randiga toppen har lätt vadderad bh och reglerbara axelband. Bikinitrosa i shortsmodell, som sitter under magen.

Pris: 339 för linne och 249 för shorts i Esprits webbutik


Härlig tankini

Fin prickig mammatankini från Bonprix Collection, bpc. Tankinins överdel har knyt bakom nacken och möjlighet att knyta bak på ryggen för att reglera storleken. Den har även uttagbara bröstinlägg för fin form.

Pris: 279 kronor hos Bonprix


Mamma-tankini

Carriwell har sedan tidigare mammabaddräkt och amningsbaddräkt, men har nu även en tankini för dig som är gravid, med mer utrymme för den växande magen. Carriwells tankini har rynkning i sidan, vilket gör att överdelen sitter snyggt genom hela graviditeten. Du kan justera passformen på toppen med halterneckknytning i nacken och urtagbara bystinlägg för vacker form. Bikinitrosorna är skurna så att de sitter bekvämt under magen.

Pris: 379 kronor hos Stellaris.se


Två plagg i ett

Boobs mammabaddräkt Fast Food Baddräkt och Boob Fast Food Tankini är båda smarta två i ett-plagg, och passar både när du är gravid och när du ammar. Både amningsbaddräkten och tankini-toppen har boobs omlottfunktion för amning så att du enkelt kan komma åt att amma utan att behöva exponera vare sig bröst eller mage.

Baddräktens har en justerbar dragskon på varje sida nedtill där du kan du justera passformen så att baddräkten sitter bekvämt under hela graviditeten, och när du använder den som amningsbaddräkt. Finns i svart och vinrött.

Även Boob Fast Food Tankini har en dragsko, så att du kan juster passformen för under och efter graviditeten. Finns randigt och i svart.

Pris: 599 kronor för baddräkten och 699 för tankinin i Boobs webbutik.


Bekväm bikini

Dru är en enfärgad svart bikini fråm Mamalicious. Den har låg bikinitrosa som sitter under gravidmagen. Den har lätt vadderad behå med guldfärgat spänne bak samt spänne bak som gör det möjligt att justera längden runt om. Halterneck-knytning. Storlek S-XL.

Pris: 249 kronor hos Stellaris.se


Snygg passform

Carriwell har en mammabaddräkt i klassiskt snitt med utrymme för växande gravidmage. Rynkning i sidan gör att baddräkten sitter snyggt genom hela graviditeten. Halterneckknytningen för den lätt att justera den har även utagbara bystinlägg. Baddräkten finns i svart och har uv-skydd 50. Storlek S till XXXL.

Pris:329 kronor hos webbutiken Stellaris


Simma lugnt

Simning är en sport som fungera utmärkt för många under hela graviditeten och det finns även vattengympa för gravida. Då kan en lite sportigare mammabaddräkt komma väl till pass, som den här från brittiska märket EmmaJane. Mammabaddräkten har kryssband i ryggen, rynkat sidoparti som gör att magen har plats att växa och baddräktens bystparti är elastiskt för att ge ett bekvämt stöd.

Pris: 249 kronor hos webbutiken 4mom.


Beach 2013

JoJo Mama Bébé har en klassisk svart mammabaddräkt med hög rygg som funkar lika bra på stranden som vid poolen.

Pris: 349 kronor hos Zalando.se


Prisvärd mammabadräkt

H&M har en svart, helfodrad mammabaddräkt med korslagda band i ryggen. Mammabaddräkten är avskuren under bysten och har rynk på sidorna för att ge plats för den växande magen.

Pris:199 kronor hos H&M.


På pricken

Josefine Dot heter den här fina mammabaddräkten från danska Mama-Licious. Här finns gott om plats för den växande magen och du kan reglera passformen med hjälp av knyt under bysten. Du väljer själv om du vill ha axelband eller ändra till halterneck-knytning. Finns även i enfärgat och randigt. Mama-Licious har för övrigt både mammatankini och mammabikini i flera modeller och färger.

Pris: 299 kronor hos Stellaris.se


Simma med Speedo

En svart mammabaddräkt från Speedo i mjukt stretchigt material som är designad för att forma sig efter din kropp under hela graviditeten. Baddräkten har förstärkningar i sidorna och i ryggen för att ge bättre stöd och passform till magpartiet. Ryggen är u-formad, men ganska hög för att ge bra stöd och den är försedd med breda axelband.

Pris:599 kronor hos Simma.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.