Tips

Hitta rätt regnskydd till barnvagnen

Regnskydd för barnvagnen
Regnskydd till barnvagnen behöver inte vara svarta och tråkiga. Det finns massor av fina regnskydd som passar de flesta barnvagnsmodeller, det vill säga att de är universal. Det finns även speciella regnsskydd för syskonvagnar, babyskydd och cykelsitsar. Här hittar du alla varianter!

Har du tappat bort regnskyddet till barnvagnen? Upptäckte du att du inte har något regnskydd till sulkyn? Eller har det genomskinliga regnsskyddet till joggingvagnen gått sönder? Misströsta inte! Det finns massor av regnskydd som kan köpas separat. Antingen köper du ett regnsskydd som är anpassat för din barnvagnsmodell från samma tillverkare som vagnen, eller så köper du ett universellt regnskydd som passar till de flesta barnvagnsmärken.

Elodie Details – snyggt skydd till alla vagnar

Regnskydden från Elodie Details finns i Elodies karaktäristiska mönster: storblommigt, randigt och prickigt. Regnskydden kommer i en liten påse som kan sättas på vagnen, så att du aldrig glömmer regnskyddet hemma. Elodie Details regnskydd är designade för att passa på liggvagnen, sittvagnen och sulkyn.

För mer information, eller köp, besök Elodie Details webbutik


Axel & Ida har refelx

Axel & Ida har ett universellt regnskydd till barnvagn med flera finesser. Exempelvis är de stormönstrade blommarona inte bara en snygg detalj, de är även reflexer så att barnvagnen syns bättre i mörkret. Axel & Idas regnskydd är tillverkat av giftfri PVC-plast och nylon och passar de flesta barnvagnsmodeller och märken.

För mer informaation besök Axel & Idas hemsida. Eller köp det direkt i webbutiken Barndesign.se


Tullsa kan syskonvagnar

Att hitta regnskydd till en syskonvagn är inte alltid det lättaste, men Tullsa har regnsskydd för alla typer av syskonvagnar: liggvagnar, sittvagnar, joggingvagnar och resevagnar. På bilden ser du till och med ett regnskydd för syskonvagnar där ett barn ligger i ligginsats och det andra sitter framåtvänt.

För mer info om vilka modeller som finns besök leverantören Carlo Babys hemsida. Eller köp det direkt hos webbutiken Barniallt.se

PS. Tullsa har förstås även regnskydd till alla typer av enkelvagnar


Genomskinlig plast till enkel- och dubbelvagnen

Om du söker efter ett genomskinligt regnskydd i plast har Playshoes en universalmodell som ska passa de flesta barnvagnar. Har bl a regnskydd för framåtvända dubbelvagnar av joggingtyp (bilden). De har även universalregnskydd i samma transparenta plast som passar till bakåtvänd syskonvagn, liggvagn, sittvagn, sulky och babyskydd. Barnvagnsregnskydden från Playshoes har alla öppningsbar lucka/luckor.

Alla modeller kan du se på Playshoes webbsida. Playshoes distribueras i Sverige av NJ-Trading.


Regnskydd för babyskyddet

Många barnvagnar tillåter att du klickar på bilens babyskydd på vagnen. Då behövs ett regnskydd för babyskyddet om det skulle bli dåligt väder. Det här regnskyddet har en dragkedja vid babyskyddets handtag, för att du lättare ska kunna bära babyskyddet. Med i paketet finns även ett insektsnät för babyskyddet.

För mer information besök leverantören Carlo Babys hemsida. Eller köp det direkt hos webbutiken Pappaprylar.se


Regnskydd mer ärmar

Tullsa har även ett smart regnskydd för vagnar utan sufflett. Istället är regnskyddet försett med huva och ärmar för barnet så att han eller hon kan röra sig fritt i vagnen utan att bli blöt och utan att behöva sätta på regnkläder. Detta regnskydd finns även för dubbelvagn / syskonvagn.

För mer information besök leverantören Carlo Babys hemsida. Eller köp det direkt hos webbutiken Barniallt.se


Regnskydd för cykelsitsen

Brukar du cykla med barn i cykelsits? Då kan det vara praktiskt med ett regnskydd till både barn och cykelsits. Detta regnsskydd är från Hamax.

För mer information besök tillverkaren Hamax hemsida. Eller köp det direkt hos webbutiken Lekmer.se

Här finns alla regnskydd

I vår listning hittar du alla märken/tillverkare av regnskydd till barnvagnar av alla slag: Regnskydd för barnvagnen

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.